Pagerank ellenőrzés
Kiskun Autósiskola

Autósiskolák, Motoros iskola (Dél-Alföld » Bács-Kiskun » Kecskemét)
Kiskun Autósiskola Cím: 6000 Kecskemét, Budai utca 1. Web: www.kiskun.autosiskola.hu Telefon: +36(76) 412-050 Fax: E-mail cím: kecskemet@kiskun.autosiskola.hu
Térkép: 6000 Kecskemét, Budai utca 1.

1998-ben életre keltett weblapunkat a jogosítványra vágyóknak és azoknak hoztuk létre, akik fel szeretnék eleveníteni az autóvezetéssel kapcsolatos tudásukat. Ugyanis amellett, hogy cégünkkel, oktatóinkkal, tanfolyamainkkal megismerkedhet, a Kresz és más közlekedési információkat is találhat oldalainkon. A Kultúrált Közlekedésért Alapítvány tulajdonaként és a Magyar Autósiskolák Szövetsége tagjaként Bács-Kiskun megye területén célunk az elsők között lenni a minőségi járművezető és közlekedési szakember képzés területén. Európa szerte az elmúlt évtizedekben jó hírnevet szerzett magyar járművezető képzés értékeit tartjuk meg, és gyarapítjuk. Kerékpáros versenyek, vetélkedők szervezése Általános Iskolák számára, 1-10. évfolyam részére a NAT-ban foglaltak szerint. Csoportos osztályfőnöki órák a Kiskun Autósiskola tanpályáin, tantermeiben, BÜ-termeiben. Mopedes tanfolyamok folyamatosan indulnak egész évben. Az időjárás meghatározza a gyakorlati vezetés időpontját.

ISO 9001:2001 minősített autósiskola
OKÉV szám: 06-0089-02

Akkreditált felnőttoktatási Intézmény

Az alábbi kategóriákban indítunk tanfolyamokat:
Segédmotoros (Moped), Motorkerékpár (A1 és A korlátozott, nagy A kategória), Személygépkocsi (B, B+E kategória), Tehergépkocsi (C, C+E, C1, C1+E kategória), Autóbusz (D1, D1+E D és kategória), Traktor (két pótkocsira), KKSZ, ADR, TIR szaktanfolyamok.

1/2

Elfogadott fizetőeszközök

  • Átutalás
  • Készpénz